Personlig Supervision - Jobudfordringer - Beskæftigelsesudvikling

Jobudfordringer. Beskæftigelsesudvikling med Supervision hos TeSuCo i Næstved

Beskæftigelsesudvikling med Supervision. Hvad betyder udfordringer på jobbet?

Hvis chefen er umulig og kollegerne er irriterende er det selvfølgeligt muligt at sige op og søge nye græsgange.

Imidlertid viser forskning dog, at problemerne ofte flytter med, og måske er der en sammenhæng til ens egen adfærd.

Samtidig kan det være hårdt at skifte arbejde da din økonomisk tryghed minskes ved  jobskifte.

Du ved, at du vil noget andet, men du ved ikke hvad. Du vil væk, men ved ikke hvorhen. Fordi du har mistet overblikket og retningen.

Med Personlig Supervision får du støtte og opbakning til at mestre din jobudfordringer der er forbundet med beskæftigelsesudvikling, karriere og livsvalg.

Beskæftigelsesudvikling med Personlig Supervision af jobudfordringer

Med Personlig supervision af jobudfordringer kan vi arbejde med, at du får en større glæde ved dit nuværende arbejde, dine chef, dine kolleger, dine ansatte og dine arbejdsområder.

I beskæftigelsesudvikling med Personlig Supervision starter vi med sammen at få et overblik over, hvilke problemstillinger du oplever i forbindelse med dine jobudfordringer. Hvilke fylder mest? Hvilke muligheder du har for at påvirke din arbejdssituation?

Vi kigger på de samspil du oplever omkring dig, dine relationer til din leder/dine ansatte og dine kolleger, hvilke åbne og skjulte magtstrukturer der er på dit arbejde, og hvordan det påvirker dig.

Vi undersøger, om der ligger skjulte eller åbne konflikter, der blokerer for din arbejdsglæde. Desuden afdækker vi, hvad der har gjort dig til den du er, og vi kigger desuden på, om det i bund og grund giver mening at kæmpe for at blive i dit nuværende job eller du skal skifte.

Hvis du kommer frem til, at et skifte er det rigtige, hjælper jeg dig med at lave nogle strategier, så du undgår at ”nissen flytter med”.

Desuden kan du gennem supervision få hjælp til, hvordan du agerer i forhold til møder, du har svært ved (omsorgssamtale, fraværssamtale, MUS,…), hvad enten du sidder som leder eller medarbejder.