Styrk dit selvværd og selvtillid med Individuel Terapi

Individuel terapi for bedre selvværd og bedre selvtillid hos TeSuCo terapeaut i Næstved

Hvad er og betyder lavt selværd ?

Styrk dit selvværd og selvtillid med Individuel Terapi hos TeSuCo. Både selvværd og selvtillid kan behandles eller bare et af dem.

Det er vigtigt at skelne mellem selvværd og selvtillid. Kort fortalt handler selvtillid om vores opfattelse af, hvad vi kan og hvad vi er dygtige til. Selvværd handler om vores opfattelse af vores værdi i os selv, om vi er gode nok, om vi bliver elsket blot for at være den vi er.

Nogle af de oftest optrædende tegn på lavt selvværd er: manglende tro på sig selv, præstationsangst, tilbagetrukkethed, oplevelsen af  at ”alle andre er bedre end mig”.

Når selvværdet er lavt er man i dårligt humør da man sidder fast i sine negative tanker og følelser omkring sig selv. Det kan være svært at vise følelser og leve sig ind i andres tanker fordi man har så meget fokus på sig selv og sin egen smerte.

Styrk dit selvværd og selvtillid med Individuel Terapi

Når vi skal arbejde med Individuel terapi for bedre selvværd og bedre selvtillid starter vi med at klarlægge baggrunden din situation.

Vi kikker først på, hvilke leveregler, der kan ligge bag. Dernæst vil vi undersøge, om der kan være alternative tilgange, om det er den rette tolkning, der kommer til udtryk.

På baggrund af disse afdækninger finder vi frem til nogle mulige handlingsændringer, som prøves af og efterfølgende evalueres.